FASHIONBLOG | MEISJE MET EEN EIGEN WILLETJE.

Ik kocht vorige week een rokje voor Tiger. En ik wist zeker dat dat ze ‘wauw’ zou zeggen als ik het haar liet zien. Zoals ze bij alles ‘WAUW’ roept tegenwoordig. Als iemand haar haar mooi heeft zitten, als ik een jurk draag of als er nieuwe lampionnen in de straat hangen.

 

Niets was minder waar toen ik haar vanmorgen aankleedde. Met de beste wil van de wereld kreeg ik haar het rokje niet aan. Ze riep: ‘Nee! Nee! Nee!’ en trok het rokje meteen weer uit. Ik vroeg haar: ‘Vindt je het niet mooi?’ Ze zei weer: ‘Nee!’ en trok er een vies gezicht bij.

 

Ze trok een ander rokje uit de kast en trok die aan. Ook haar (tot gisteren favoriete) laarsjes die ik voorstelde wilde ze ineens niet meer aan. Haar pantserschoenen stonden volgens haar veel beter bij haar zelfgekozen outfit. Zo fashion deze meid!

 

Dus. Ik denk dat er een nieuw tijdperk is aangebroken. Mijn kind heeft een eigen mening. En gaat mij denk ik volgende week vertellen wat ik wel en niet aan moet. Kleding voor haar kopen, hoeft dus ook niet meer. Ik denk dat ik haar maar kleedgeld ga overmaken..

 

Maar goed, zolang ik nog geen nieuwe baby heb die ik leuk kan kleden, shop ik af en toe maar online wat toffe sets bij elkaar! Zoals deze. Perfect voor de stoere meiden onder ons! Alles is via de Zalando te koop, en hieronder vindt je de linkjes.

BodywarmerTruiLeggingSchoenen

Posts created 20

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven