Over Mij

Dit ben ik in iets te veel woorden:

Annie –  de moeder van Tiger Lou (2) – vrouw, ja VROUW, van Fynn – geboren in Zaandikkiedam – inmiddels totally Venloos – hysterisch – chaotisch – positief – soms niet – gat in m’n hand – zorgzaam – trekt mannen met kanker aan

*
*
*
*
Hi! Leuk dat je er bent. Dit is m’n uitlaatklep, m’n rommelhok, mijn trots!
Wat ik heb, is onbedwingbare ondernemingsdrang. Dat voelt soms als een ziekte, want ik kan het niet onderdrukken en vaak overkomt het me. Altijd wil ik iets nieuws proberen, denk ik dat ik alles moet omgooien, maar zelden maak ik iets af. Geen idee waarom niet. Voor dat stukje chaos, heb ik hier dus mijn verzamelplaats gemaakt.

Ik wil vertellen over mijn leven als moeder, mijn bevindingen op het gebied van fashion, food en interieur, het leven als weduwe, maar ook als opnieuw getrouwde vrouw, over hoe het is om voor de tweede keer de vrouw van een kankerpatiënt te zijn, en misschien wel over het traject dat wij gaan volgen om nog een kindje te krijgen.

Ik blog voor Mamaplaats en verder vind ik het leuk om te fotograferen, filmen en editten. Hopelijk vindt jij dat net zo leuk als ik, en kom je nog eens terug om te checken of ik vooruitgang heb geboekt!

Liefs, Annie